Україну накриють відразу два антициклони: Синоптики розкрили подробиці

Два антициколона, Фріц і Енрік, принесуть в Україну зміну погоди.

Україна на кілька днів опиниться під впливом двох антициклонів - Фріц і Енріка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"З півночі підморгує нам антициклон Фріц, зовсім близенько - Енрік.
Саме завдяки антициклонам ми можемо взимку милуватися сонцем, а не тією безпросвітною атлантичною, хоч і елегантною, хмарною сірістю.
Так ось.
Завтра Фріц і Енрік поєднаються, Україна опиниться у зоні їхнього впливу.
А якщо в нас буде антициклон, то опади малоймовірні.
У вівторок в Україні - без снігу. Лише той, що лежить)
Але оскільки антициклони - з півночі, то вони притягнуть із собою повітря арктичного походження.
Найближчої ночі стовпчики термометрів опустяться до -6-12 градусів, на Заході до -9-15 градусів. А вдень вони, ці стовпчики, крутитимуться поблизу -1-5 градусів. На Півдні натякатиме близька весна, 0+5 градусів. Але вночі там також холодно.
У Києві вибирайте самі - чи Фріц, чи Енрік. Але й те, й те - без опадів.
У столицю затікає холодяка: вночі -6-9, вдень -2-4 градуси. Опади малоймовірні. На дорогах слизько.
На морозі знову часом течуть сльози, руки сухі і швидко червоніють, ніс забитий, дихати навіть важче. Тому не розраховуйте на якісь довші прогулянки чи справи на відкритому повітрі.
Бо надалі морози ще більше посиляться.
Зима вибрикує)", - пише Наталка.

Фото: facebook.com/tala.didenko

21 лютого, на заході і сході -8 градусів вночі, вдень -3 градусів, півночі -11 градусів вночі і -5 градусів вдень, півдні -7 градусів вночі і + 2 градуси вдень. У Києві -10 градусів вночі і -5 градусів вдень.

Фото: meteo.gov.ua

22 лютого буде без опадів, на заході -4 градуси вночі і +5 градуси вдень, сході -8 градусів вночі і -4 градуси вдень, півночі -11 градусів вночі і -5 градусів вдень, півдні -7 градусів вночі і + 2 градуси вдень . У Києві до -10 градусів вночі і -5 градусів вдень.

Фото: meteo.gov.ua

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...