Українці запустили сервіс "Джарвіс", на якому зібрали усі фільми із українською озвучкою та дубляжем

Сервіс вебсайту "Джарвіс" допомагає обрати фільм українською мовою за настроєм, роками та жанрами

На сайті "Джарвіс" розробники зібрали стрічки, у яких є українська озвучка чи дубляж українською мовою, повідомляють Патріоти України. Обрати стрічку можна не лише по жанрах. Система пропонує обрати настрій, із яким повинен бути фільм.

Сервіс не пропонуватиме відповідні до настрою жанри. "Джарвіс" аналізуватиме, як оцінили фільм глядачі, і за настроєм публіки буде визначати, у яку категорію його вносити.

"Наприклад, часто фільми мають багато жанрів, один з яких - комедія. Коли ви починаєте перегляд, фільм виявляється зовсім не смішним. Тут фільм оцінюється глядачами саме як смішний від 1 до 5, тому рекомендується перелік смішних фільмів, а не тих, в яких просто зазначено жанр комедія", - йдеться на сайті.

Також можна обрати часовий період та країну, у яких сайт шукатиме фільм.

На сайті можна реєструватися через електронну пошту або Facebook. Після входу у користувачів з’являється можливість "відкласти на потім" та "прибрати з видачі" обрані стрічки.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...