Український 4-річний вундеркінд-тенісист підкорив США (фото, відео)

Дмитро Кузьмінов, який у 3 роки і дев'ять місяців потрапив до Книги рекордів України як наймолодший тенісист країни, зацікавив американців.

Діма КузьміновГра 4-річного одесита викликала захват у США і його запросили за океан, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Думська".

З батьками вундеркінда зв'язалися представники однієї з американських тенісних академій з пропозицією приїхати до них на навчально-тренувальні збори. За словами батька перспективного спортсмена Артема, всі витрати, пов'язані з перельотом, проживанням та харчуванням малюка, на себе бере приймаюча сторона. Мета американців - в доступному для огляду майбутньому залучити маленького Кузьмінова до ігор за їхню академію в рамках дитячих турнірів, що проходять на території США.

Як розповів «Думській» батько Діми Артем, всі витрати, пов'язані з перельотом, проживанням та харчуванням малюка, на себе бере приймаюча сторона. Мета американців - в доступному для огляду майбутньому залучити маленького Кузьмінова до ігор за їх академію в рамках дитячих турнірів, що проходять на території США.

Тенісом чотирирічний (в липні йому виповнилося вже чотири) Діма почав займатися в дворічному віці, він дуже полюбив цей вид спорту і щоразу з величезним натхненням біжить на чергове тренування. Спочатку хлопчика тренувала екс-тренер Марини Заневської Вікторія Дучева, а зараз на кортах тенісного клубу «Чорноморець» з ним займається Владислав Захарченко. (Автор – Леонид Францескевич, "Думская")

Фото надано батьками Діми Кузьмінова.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...