Українська компанія "Міжнародні авіалінії України" ввела тариф low cost

На сайті авіакомпанії квитки за таким тарифом уже доступні на внутрішні та міжнародні перевезення на рейси на листопад 2017 року та пізніше.

Міжнародні авіалінії УкраїниКвитки за новими більш дешевими тарифами можна придбати на рейси у листопаді.

Від 11 травня українська компанія "Міжнародні авіалінії України" ввела тариф low cost - послугу дешевих перевезень на свої рейси. Про це повідомляє Українська служба ВВС.

На сайті авіакомпанії квитки за таким тарифом уже доступні на внутрішні та міжнародні перевезення на рейси на листопад 2017 року та пізніше.

За правилами купівлі квитків за новим тарифом low cost на сайті МАУ, білети не можна повернути або обміняти навіть зі штрафом. Крім того, подорожувати пасажир може лише з ручною поклажою, вагою не більше 7 кг. Купувати квитки за такою ціною можна не менше ніж за 180 днів до польоту.

У коментарі ВВС Україна представник МАУ також вказав, що викупити ці квитки потрібно не пізніше за п'ять годин від моменту бронювання.

На прес-конференції 12 травня розкриється більше деталей нового тарифу.

Так, за новим тарифом тепер можна купити квитки до Амстердама і назад на середину листопада за близько три тисячі гривень. Звичний тариф обійдеться дорожче.

Квитки до Парижа в обидві сторони коштуватимуть 4,5 тисячі гривень. Звичний тариф складає близько 15 тисяч.

Квитки на Гельсінкі в обидві сторони на листопад доступні за ціною близько 2,5 тисячі гривень.

Рейс на Львів та назад можна знайти за ціною близько 800 гривень, а злітати в обидва боки у Харків або Одесу в листопаді можна за 1,5 тисячі гривень.

Раніше лоукостер Ryanair оголосив, що розпочне польоти зі Львова до Берліна у вересні 2017 року через високий попит з боку українських споживачів.

15 березня ірландський лоукостер Ryanair оголосив про відкриття рейсів зі Львова до Кракова, Будапешта, Берліна, Вроцлава, Меммінгена, Лондона та Ейндховена. Із Києва авіакомпанія літатиме до Лондона, Манчестера, Стокгольма і Ейндховена.

На початку липня 2017 року Міністерство інфраструктури України має затвердити наказ про зниження базового пасажирського збору в аеропорту "Бориспіль" до $ 13, після чого аеропорт підпише договір про співпрацю з лоукостером Ryanair.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...