Українки у китайській в'язниці: Посольство дає роз'яснення

Українкам загрожує утримання під вартою до року.

Ілюстрація: Китайська в'язниця (відкриті джерела)

Про це Обозревателю розповіли в Генеральному консульстві України в Китаї, інформують Патріоти України. За словами дипломатів, в цілому зараз у в'язниці перебуває одинадцять українських громадян.

"По дев'яти з них складено адміністративні протоколи, їм продовжили термін затримання до 60 днів. На жаль, по двом громадянам справу перекваліфікували на статтю про незаконний перетин кордону. Їм загрожує депортація і навіть утримання під вартою до року", - сказали в консульстві.

Також там ще раз нагадали, що в Китаї діють суворі правила роботи для іноземців.

"У нас на сайті є десять порад для тих, хто працює або збирається працювати в Китаї. Головне, потрібно працювати по робочій візі, по тій професії, і в тому місці, де ви офіційно оформлялися", - говорять в консульстві.

Дипломати запевняють, що роблять все можливе, щоб достроково повернути дівчат в Україні.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...