Україна представлена на міжнародному авіаційному показі "The Royal International Air Tattoo — 2017" винищувачами та військово-транспортним літаком (фото)

14 липня, у Великій Британії відкрився один із найпрестижніших міжнародних авіаційних показів — "The Royal International Air Tattoo — 2017".

У Великій Британії відкрився один із найпрестижніших міжнародних авіаційних показів — «The Royal International Air Tattoo — 2017». Делегація Повітряних Сил Збройних Сил України на чолі із командувачем генерал-полковником Сергієм Дроздовим прибула до Великої Британії напередодні авіапоказу. Цього року Україна представлена двома літаками-винищувачами Су-27 та військово-транспортним літаком Іл-76.

Прихильники авіації з усієї Європи з нетерпінням очікували появу українських льотчиків, тому прибуття нашої делегації до Королівської авіаційної бази Бріз Нортон організатори авіапоказу транслювали в прямому ефірі на офіційному сайті.

Кожному члену делегації були вручені разом з ідентифікаційними перепустками вітальні листи від командира Королівської авіаційної бази Бріз Нортон полковника Т.Т.Джонса. Після привітання, командир нагадав гостям про те, що вони перебувають на оперативному діючому військовому аеродромі та попросив дотримуватись правил безпеки, а в разі виникнення труднощів — одразу звертатись до персоналу бази.

Надвечір український льотчик полковник Олександр Оксанченко на бойовому літаку-винищувачі Су-27 ознайомив присутніх з демонстраційною програму, яка буде представлена у повному обсязі на вихідних — 16 та 17 липня 2017 р.

В день відкриття авіапоказу «The Royal International Air Tattoo — 2017» льотний та інженерно-технічний склад бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр» Повітряних Сил Збройних Сил України, що дислокується на Полтавщині, готують літаки до статичного та динамічного показів. Українські льотчики ще раз піднімуться в повітря, аби належним чином підготуватись до виступів.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...