У жовтні: Арнольд Шварценеґґер відкрив дату свого першого візиту до Києва, - ЗМІ

Арнольд Алоіс Шварценеґґер - бодібілдер, кіноактор і продюсер, бізнесмен і політик вперше відвідає столицю України.

Голлівудська кінозірка і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеґґер приїде до Києва. Для актора і політика це буде перший візит до столиці України. Відбудеться візит 13 жовтня, повідомляють Патріоти України.

Шварценеґґера чекають в Києві в якості «сучасної ікони успіху». Актор і бізнесмен буде виступати в київському Палаці Спорту і стане зірковим гостем форуму Східної Європи Olerom Forum One.

Вперше про підготовку візиту Шварценеґґера в Київ стало відомо влітку 2018 року. Тоді знаменитий актор пообіцяв приїхати в Україну, щоб поділитися секретами успішного лідера, а попутно познайомитися з ще однією європейською країною..

Раніше про приїзд Шварценеґґера в ефірі "Сніданку з 1+1" повідомляв мер Києва Віталій Кличко.

"Я позавчора (30 липня – ред.) розмовляв по Skype зі Шварценеґґером. У нього був день народження. Я його привітав. Він мені сказав, що протягом наступних двох місяців він приїде до Києва. Я його запросив. Це дійсно зірка світова, колишній губернатор штату Каліфорнія. Переконаний, що він і поради дасть, і зможе ознайомитися з одним із найкрасивіших міст світу", - казав голова столиці.

У листопаді минулого року Шварценеггер записав відеозвернення до Віталія Кличка. Ролик був опублікований в Twitter Володимира Кличка, який також присутній на відео, але нічого не каже. Шварценеґґер назвав Віталія генієм. За його словами, люди у рідному місті Кличка "з радістю платять податки, тоді як у всьому світі люди ненавидять платити податки".

Актор також сказав, що він з Володимиром був на тренуванні, і їм дуже не вистачало Віталія. "Нам потрібен був справжній лідер, такий як ти", - сказав Шварценеґґер і додав, що скоро вони побачаться у Києві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...