У захоплений окупантами донецький "ДонМак", колишній McDonald's, продукти доставляють з ростовської фабрики світового бренду

Спочатку McDonald's хотіли назвати МакДоном, але вчасно злякалися непристойних асоціацій, розповідає журналіст російського видання.

Фотожаба на "Донецький "ДонМак"/Відкритий доступ Інтернет

Як розповів журналіст російського видання "Комсомольская правда" Дмитро Стєшин після своєї поїздки до окупованого Донецька.

"Спочатку його хотіли назвати МакДоном, але вчасно злякалися непристойних асоціацій. "ДонМак" абсолютно ідентичний міжнародній мережі американських закусочних - до останнього кільця цибулі. Продукцію він отримує з ростовської фабрики бренду, поліграфію для упаковок друкують тут. Ще рік тому в "ДонМак" забували класти сир в чізбургер, і ціни були атомні, а потім якось все вирівнялося і налагодилося", - розповів пропагандист.

Він також зазначив, що життя у центрі Донецька вирує, а жителі аж ніяк не скидаються на жебраків, що потерпають від війни. А підприємці з сусідного Ростова залюбки освоюють новий ринок для своїх послуг та товарів.

"Під вікнами - натуральна дискотека і взагалі бурління світського життя.Вдень тут чинно прогулюються матусі, з колясками "макларен" - кожна коштує, як машина "Таврія", а ввечері відкриваються майже всі колишні кафе і ресторани. Виник хіпстерскій автофургон з модним фаст-фудом, його орендували в Ростові. І фірмі, як мені розповіли, було плювати, що ДНР під санкціями і взагалі ізгой всієї планети", - пише Стєшин.

В окупованому Донецьку у липні відкрили кафе, віджате у всесвітньої мережі швидкого харчування McDonald's і назвали його досить "оригінально" - ДонМак.

У свою чергу всесвітня мережа фаст-фудів McDonald's офіційно заявила, що не має жодного відношення до закладів харчування, які відкривають бойовики на Донбасі у захоплених приміщеннях цієї компанії.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...