У Торонто пенсіонер побудував сходи, на які влада хотіла витратити 150 000 $

Місцева влада оцінила будівництво сходів в 65 – 150 тисяч доларів і почали шукати ці кошти. Колишній механік Аді Астлей вирішив цю проблему за набагато менші кошти. Як відреагувала влада?

В одному з парків канадського міста Торонто з’явилася стежка, якою охоче користувалися місцеві жителі, проте закінчувалася вона незручними і навіть небезпечними сходами.

Пішоходи тут неодноразово падали, що призводило до ударів і навіть переломів. Місцева влада оцінила будівництво сходів в 65 – 150 тисяч доларів і почали шукати ці кошти.

Поки чиновники займалися пошуком грошей, колишній механік Аді Астлей вирішив цю проблему, витративши всього 550 доларів. За 14 годин пенсіонер і його помічник побудували дерев’яні сходи з перилами, які дуже сподобалися місцевим жителям.

Влада від такого самоуправства не в захваті і хоче перевірити сходи на відповідність необхідним стандартам.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...