У США розвивається новий спосіб викрадення авто - за допомогою $100

Найчастіше жертвами такої афери стають жінки.

У США процвітає новий спосіб викрадення автомобілів - за допомогою грошової купюри в 100 доларів. Постраждали вже кілька американських автолюбителів, повідомляють Патріоти України з посиланням на американські ЗМІ.

Секрет цього шахрайства дуже простий. Коли водій сідає в свою машину, він зауважує на лобовому склі грошову купюру в розмірі 100 доларів, яка як би випадково там опинилася (помітити гроші можуть і під час поїздки). Водій спочатку дивується, не розуміючи, що роблять 100 доларів на його лобовому склі. Потім він приходить до думки, що гроші випадково занесло вітром. Ці думки, як правило, миттєво проносяться в голові довірливого американця.

В результаті водій виходить зі свого автомобіля, щоб взяти в руки 100 доларів. У цей момент водійське крісло в його машині займає зловмисник, який влаштував цю аферу. Він швидко закриває двері, і ховається в невідомому напрямку. Машина викрадена, її власник залишився ні з чим. Навіть без 100 доларів, адже шахраї використовують підроблені гроші.

Головна умова такого злочину - ключ у замку запалювання. Зловмисники зазвичай уважно спостерігають за всіма діями власника автомобіля. Якщо він виходить з автомобіля, не вставивши ключ в замок запалювання, то шахраї чекають наступного недотепу.

За даними американської поліції, найчастіше жертвами такої афери стають жінки. З чим це пов'язано - не зрозуміло. Може бути через те, що вони довірливі, ніж чоловіки?

В Україні такий спосіб викрадення автомобілів не поширений. Тим не менше, потрібно бути однаково уважним і не піддаватися ні на які хитрощі автовикрадачів.


Якщо у Вас є маленькі діти, прив’язані до своїх автокрісел, то ви можете назавжди розлучитися з ними! Це була реальна історія, яка трапилася з однією жінкою і її маленьким хлопчиком. Кірі пощастило, що вона не помітила ці “легкі гроші”, що ховалися під лобовим склом її автомобіля. Вона щойно закінчила свій похід по магазинах і була зайнята дітьми та продуктовими пакетами. Вона була типовою мамою, яка відволіклася, щоб переконатися, чи все гаразд з її малюком, і чи всі пакети в машині.

Кірі вела машину по автостраді, поки не помітила щось дивне під лобовим склом. Вона була здивована, виявивши, що насправді це була $ 100 банкнота! Кірі опублікувала наступну історію на своїй сторінці у Facebook:

«Я зупинила машину на узбіччі, щоб взяти гроші, які з’явилися в моєму житті з найбільш вдалий час. Купюра була залишена в самому відповідному місці: щоб дістать її, треба було вийти з машини (неможливо було просто взяти гроші, опустивши вікно)».

На жаль для Кірі, це виявилося звичайною підробкою. Коли вона розгорнула її, вона прочитала на ній напис: «ха-ха, ви думали, що це справжня, чи не так?»

Коли Кірі повернулася додому, їй все ще було цікаво, що з нею сталося, і вона вирішила провести невелике дослідження в Інтернеті.

«Людина, яка поклала гроші на автомобіль, як правило, знаходиться в машині прямо поруч з вашої. Після того, як ви виходите з автомобіля, вони відразу стрибають на ваше сидіння і їдуть. На щастя, я не помітила цю «купюру», поки не добралася до шосе. Навколо нікого не було, коли я зупинилася “.

Після того, як вона вже прочитала про такі випадки, жінка прийшла до висновку, що це афера, і відчула себе щасливо, що залишилася жива! Вона була дуже близька від попадання в дуже небезпечну ситуацію. Плюс до всього, її маленький син міг би стати потенційною жepтвою викpaдення!

“Я щаслива, що спочатку не побачила цю купюру: вони могли б викрасти машину з моєю дитиною всередині, ті, що, безумовно, стежили за нами в той момент”.

У цьому випадку Кірі і її синові дуже пощастило. І тому, вона хоче, щоб всі знали, наскільки важливо бути уважним!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...