У Росії злили в мережу документ з переліком зарплат 419 топ-фахівців Яндекса і Сбербанку

Дані про те, скільки заробляють представники постіндустріальної економіки в Росії, більше не є секретом.

Документ доступний у вигляді Google таблиці, повідомляють Патріоти України.

В оприлюдненому списку наводяться дані 254 компаній, які спеціалізуються на цифровому маркетингу. Серед них - IT-компанії, банки та їх електронні платформи, платіжні системи, телеком-оператори, мас-медіа, різні сервіси, включаючи телемедицину.

Зокрема, серед фінансових установ згадуються "Сбербанк", "Газпромбанк", "Альфа-Банк", "Райффайзенбанк", Tinkoff.

Найвища зарплата відображена у генерального директора Getloyal - системи переадресації для мобільних додатків. Олексій Писаревський отримує в місяць півмільйона рублів або 8824 долара.

При цьому зарплати керівництва найбільш динамічних представників креативної економіки виглядають зменшеними. Мабуть, тут не обійшлося без ефекту подвійної бухгалтерії.

Так, грунтуючись на середніх даних по ринку, засновник Pikabu ніяк не може отримувати 150 тисяч рублів або 2647 доларів.

Скріншот 1 листа таблиці/docs.google

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...