У Харкові хлопець у компанії друзів відкрив стрілянину з балкона (відео)

Поліція також вирахувала місцезнаходження чотирьох молодиків, один з яких стріляв, та за адресою цього помешкання виїхала слідчо-оперативна група.

Скріншот з відео

Хлопець в компанії друзів влаштував стрілянину з пістолета з балкона багатоповерхового будинку в Харкові. Відеозапис цієї жахливої "розваги" він виклав у соцмережу, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗМІ та відео у соціальних мережах.

Про це повідомила в ефірі телеканалу "112 Україна" глава прес-служби управління Нацполіції в області Олена Баранник.

За її словами, на щастя, ніхто з мешканців міста не постраждав.

"Дотепер ніхто не звертався до лікарні", - заспокоїла речник.

Вона розповіла, що о 12:20 до Київського райвідділку поліції Харкова надійшла заява про стрілянину. Окрім того, під час моніторингу соцмереж поліція знайшла відео цієї витівки.

"Ще нам дуже допомогли журналісти", - додала Баранник.

Вона повідомила, що за цим фактом вже порушено кримінальну справу за ч.4 ст. 296 ККУ (хуліганство із застосування вогнепальної зброї). Поліція також вирахувала місцезнаходження чотирьох молодиків, один з яких стріляв, та за адресою цього помешкання виїхала слідчо-оперативна група.

"Був проведений поквартирний обхід багатоповерхівки, де це сталося, і таким чином було вирахувано квартиру, де і знайшли цих чотирьох молодих людей", - розповіла речниця.

Вона зазначила, що зараз оперативники вилучають речові докази і доставляють порушників до відділу поліції.

За твердженням Баранник, наразі рано казати, що стрілянина відбувалася саме з пістолету, оскільки поки що ця зброя кваліфікується як "предмет, схожий на пістолет". Він направлений на експертизу.

Голова прес-служби зазначила, що за такі "розваги" молоді люди можуть отримати від 3 до 7 років тюрми.

Як повідомляє харківське видання "Город Х", стрілянину влаштували по вулиці Пушкінська, 54 в Київському районі Харкова.

За його даними, цей молодик не перший раз викладає фото-, відеоматеріали, на яких він зображений зі зброєю. Наприклад, 10 жовтня він опублікував фотографію з пістолетом під одним з деканатів Харківського національного університету ім. Каразіна.

Як з'ясувалося, відповідні пости робив в Instagram користувач під ніком tvorok.druzhbi. Зараз його сторінки в соціальній мережі немає.

Відео у мережу Фейсбук виклав користувач Роман Пелех.

Згодом він уточнив, що інший з молодиків ще не видалив відео з Інстаграм.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...