"У екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова стріляли із пістолета ТТ", - Шкіряк

Вороненков давав надзвичайно важливі свідчення стосовно режиму Януковича і щодо участі президента Росії Володимира Путіна і російської влади в подіях в Україні.

Фото УНІАН

За попередніми даними, у екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова стріляли із пістолета ТТ, але остаточні висновки будуть після балістичної експертизи. Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав в коментарі журналістам радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

Він зазначив, що кілер затриманий і перебуває під посиленою охороною підрозділів Національної поліції. За словами Шкіряка, нападника було поранено і йому надається вся необхідна медична допомога, оскільки це надто цінний свідок в подальшому розкритті цього резонансного вбивства.

Також він підкреслив, що немає сумніву в тому, що “це цинічна показова розправа російських спецслужб”. Крім того, Шкіряк нагадав, що Вороненков давав надзвичайно важливі свідчення стосовно режиму Януковича і щодо участі президента Росії Володимира Путіна і російської влади в подіях в Україні. Як повідомляв УНІАН, тіло Вороненкова забрали на судово-медичну експертизу.

Джерело: УНІАН

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...