"У досьє Меркель на Путіна є інформація про корупцію і підкуп Кремлем великих європейських політиків",- Слава Рабінович

У разі оприлюднення Ангелою Меркель компромату на президента РФ Володимира Путіна, окремих політичних діячів Європи і самої Німеччини чекає крах, заявив російський фінансист і блогер Слава Рабінович.

Рабінович: Припускаю, що компромат може бути у двох напрямахУ разі оприлюднення німецьким канцлером Ангелою Меркель компромату на президента РФ Володимира Путіна, окремих політичних діячів Європи і самої Німеччини чекає крах, заявив у коментарі виданню "ГОРДОН" російський фінансист і блогер Слава Рабінович.

Компромат канцлера Німеччини Ангели Меркель на президента РФ Володимира Путіна може містити дані про відмивання грошей і підкуп російською владою деяких німецьких політиків. Таку думку виданню "ГОРДОН" висловив російський фінансист і блогер Слава Рабінович, коментуючи інформацію про те, що Меркель передала британським спецслужбам досьє на Путіна.

"Безумовно, я не можу точно знати, що конкретно міститься в досьє Меркель на Путіна. Але припущу, що компромат може бути у двох напрямах. По-перше, усе, що пов'язано з фінансовими потоками Путіна і його наближених, які можуть розглядати в Європі як нелегальні. Точніше – відмивання коштів, отриманих незаконним способом. По-друге, усе, що пов'язано з путінським підкупом німецьких політиків за останні 15 років. Точніше, навіть 25 років – з початку 1990-х, коли Путін був заступником мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака й активно спілкувався з німецькими чиновниками і політиками", – зазначив Рабінович.

Він не виключає, що в компроматі Меркель може фігурувати колишній канцлер ФРН Герхард Шредер.

"Припускаю, що в компроматі точно повинні бути дані останніх 10 років, коли Путін вів закулісні переговори зі Шредером і подібними фігурами, які почали працювати на кремлівський режим. Подивіться на біографію Шредера останніх років: вона тісно пов'язана з Росією, "Газпромом" і Путіним. Думаю, у досьє Меркель на Путіна є інформація про корупцію і підкуп Кремлем великих європейських політиків, зокрема німецьких. У разі оприлюднення компромат призведе до краху окремих політичних діячів Європи і Німеччини зокрема", – резюмував Рабінович.

За даними німецького видання Focus, Меркель як мінімум двічі таємно зустрічалася з представниками британських спецслужб і передала їм досьє на Путіна.

Джерело: "ГОРДОН"

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...