У 30 країнах світу набирає популярності проект "Повільне місто". В Україні виконати 55 умов ніхто не зважився

Рух "Повільні міста" - концепція, яка протистоїть глобалізації, пропагує поліпшення якості життя і здоровий його спосіб, а також обстоює унікальність кожного міста.

У світі набирає популярності проект "Повільне місто", що намагається підвищити якість життя

У 30 країнах світу рух "Повільні міста" охопив 233 міста. Концепція, яка протистоїть глобалізації, пропагує поліпшення якості життя і здоровий його спосіб, а також обстоює унікальність кожного міста, йдеться в сюжеті ТСН.

Рух було започатковано в Італії, але він уже поширився за межі Європи. Його учасники пропагують уповільнення ритму життя та протистоять уніфікації міст у безликі мегаполіси. Метою є підвищення якості життя – як зауважив один із учасників, лише після долучення до руху він відчув, що по-справжньому живе і насолоджується кожною хвилиною, а не життя минає повз нього. Основні засоби – це спілкування в реальному житті, а не через соціальні мережі, проста їжа, піші прогулянки, висаджування дерев тощо. Лише виконання 55 подібних умов гарантує появу на логотипі міста символічного равлика.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...