Цинізм, тупість і убозтво: пародія на жорстке затримання школяра в Москві на рос-ТБ обурила соцмережі (відео)

Соцмережі обурені пародійним роликом, показаним по російському ТБ на шоу "Вечірній Ургант", в якому обігравалось жорстке затримання в Москві хлопчика за читання "Гамлета" на Арбаті.

Скріншот з відео

Користувачів соцмережі обурив пародійний ролик, показаний по російському ТБ на шоу "Вечірній Ургант", в якому обігрується жорстке затримання в Москві хлопчика за читання "Гамлета" на Арбаті.

Уривок передачі був опублікований на YouTube-каналі популярного шоу.

Дивитись з 2:40


У ролику російський актор Данило Козловський декламує "Гамлета", після чого його затримують діти в поліцейській формі. Те, що відбувається, знімав ведучий передачі Іван Ургант.

26 травня поліція в Москві затримала хлопчика, який читав "Гамлета". Поряд знаходилася мачуха дитини. Пізніше його відпустили з поліції, склавши протокол на батька хлопчика.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...