Цинізм окупанта: Юну українку зробили обличчям російського конкурсу краси без її відома (відео)

Росіяни банально вкрали Фотографію 10-річної вінничанки в інтернеті.

Міні-міс світу" Дарина Журбенко

10-річна вінничанка Дар'я Журбенко, яка володіє титулом "Міні-міс світу", проти своєї волі стала обличчям дитячого конкурсу краси в РФ. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

У Вінниці набирає обертів скандал із вкраденою світлиною вродливої вінничанки "Міні-міс світу" Дарини Журбенко. Обличчя цієї дитини використали організатори кастингу на дитячий конкурс міні-міс Росії та на афішах дійства.

Дарина виграла конкурс у рідному місті, потім у країні, а згодом і світі. "Оцінюється не тільки зовнішня краса, а ще й талант. Я займаюся художньою гімнастикою з 4 років, англійська мова. Від того, що я багато працюю, я отримую задоволення", - твердеть маленька, фото якої використовує в своїй рекламі російська агенція.

Першою це помітила організатор вінницького конкурсу краси. "Мене неймовірно обурило, коли я побачила, що нашу красуню, титуловану, відому вже на увесь світ вінничанку, незаконно використовує країна-агресор", - каже засновниця конкурсів міні-міс та міні-модель Вінниці Лілія Поліщук. Здивована мама дівчинки Ольга Журбенко. "Це російська модельна агенція, яка хоче проводити якісь конкурси, і Даша є обличчям цього конкурсу. Ніяких договорів ми ні з одним агентством не підписували", - твердить вона.
Батьки впевнені, що росіяни усвідомлювали, що крадуть світлину, бо ж вдалися до фотошопу. "Ось на цьому фото чітко видно, що на фотографії немає напису "маленька" і англійськими літерами вже написано "міні". А ось фотографія оригінальна, де написано "маленька" на українській мові і "міні-міс Вінниця". Невже у них немає своїх дівчат", - дивується батько Дарини Олег Журбенко.

Батьки писали і телефонували організаторам конкурсу та в модельну агенцію, однак там переадресовували дзвінки та уникали відповіді на питання, на яких підставах використано фото. Юристи радять позиватися до суду. "Будь-яку фотографію, навіть розміщену в мережі, брати неможна, користуватися нею неможна. В даному випадку, звісно, має місце порушення – фотографія і отримана незаконним шляхом, і було здійснено її коригування", - розповіла правознавець Аліна Марцинковська. Однак оскільки відповідач знаходиться в Росії, то й звертатися треба в тамтешній суд, а в його справедливість батьки маленької красуні не вірять.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...