"Цілком реально пригнати хороше авто з Європи легально": Власний досвід розмитнення авто з Польщі, - блогер

Дружина пригнала нам з Польщі, розмитнили, поставили на українську реєстрацію. На все про все всього 5500у.е. Це з усіма податками, акцизами, розмитненням, постановкою на облік, дорогою, проживанням та ігшими дпібними витратами. Чітко вклалися в суму, яка залишилася після продажу мого старенького Сітроєна 2006го року. А ця крихітка 2010го, з невеликим пробігом по європейським дорогам.

Переконалися, що цілком реально пригнати хороше авто з Європи легально.

Цікаво, що в сусідній Польщі немає обмеження на євро5, як у нас. Це придумки української влади, недолугих автовиробників типу Васадзе та великих автоімпортерів. Але ми і тут їх нагнули)

Не змінюю свою позицію щодо відміни ідіотського обмеження ввезення в Україну авто до 2010го року. Українці повинні мати право раз на рік пригнати собі для особистого користування авто з Європи, розмитнити по адекватному тарифу і спокійно їздити по українським дорогам, навіть якщо мають всього 2-3тис у.е.

Легалізуйте мільйони автівок на «євробляхах». Наповніть український бюджет, а не кишені чорних автодилерів.

P.S: На українську реєстрацію машинку поставили сьогодні всього за дві години в новому Сервісному центрі МВС на проспекті Степана Бандери 26в. Респект Vladyslav Kryklii. Раніше така процедура могла займати цілий день.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...