Церемоніальний перформанс: Українська корупція очима іспанського художника (фото, відео)

Іспанський художник Сантьяго Сьєрра зухвалим перформансом показав українську корупцію.

Скріншот: Перформанс

Іспанський художник Сантьяго Сьєрра показав, як наочно виглядає українська корупція, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Village Україна.
У "Мистецькому Арсеналі" у Києві урочисто перерахували один мільйон доларів США у гривневому еквіваленті.

«Цей перфоманс є церемоніальним актом підрахунку 1 000 000 доларів США в українській гривні, що становить близько 25 000 000 гривень. Робота продовжує серію перфомансів, під час яких Сьєрра балансує між тим, що є легальним, а що ні та змушує глядачів задуматися», — кажуть у PinchukArtCentre.

Перформанс Сантьяго Сьєрра – 1 000 000 USD в PinchukArtCentre 15 вересня 2017/ Андрій Баштовий

Перформанс Сантьяго Сьєрра – 1 000 000 USD в PinchukArtCentre 15 вересня 2017/ Андрій Баштовий«Робота відображає роль грошей: підрахунок 1 000 000 доларів готівкою нагадує нам про те, що гроші все ще керують процесами, що відбуваються у кулуарах влади. Зокрема, в Україні хабарництво та корупція гальмують модернізацію, реформи та верховенство права, продовжуючи модель поведінки, що існувала до Євромайдану 2014 року», — наголошують в арт-центрі.

Відео: Перфоманс Сантьяго Сьєрра – 1 000 000 USD в PinchukArtCentre (Київ)



Впродовж 12 годин три жінки безперервно перераховували стоси номіналом по 500 гривень.
Кожна з них відраховувала по мільйону і запаковувала купюри у вакуумний пакет.
У залі також присутні обмундировані охоронці, які стережуть валюту.
Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...