Це за "драну лисицю": Тимошенко потролила Ляшка і назвала його "чихуахуа" Порошенка (відео)

Нехай президент самостійно проти мене бореться, а не через своїх чихуахуа та балаболів, каже лідер "Батьківщини".

Скріншот з відео / УНІАН

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Ляшко заявив, що його політсила виступає за те, щоб у Раді було "менше таких брехунів, які сидять в цьому залі", вказаши при цьому у бік Тимошенко.



На засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко та "радикал" Олег Ляшко обмінялися образливими порівняннями.

Як передає кореспондент УНІАН, Ляшко заявив, що Тимошенко разом з колишнім прем’єр-міністром України Павлом Лазаренком нібито вивезла в офшори 200 млн доларів. Також Ляшко звинуватив лідера "Батьківщини" у співпраці з народним депутатом Олександром Онищенком, який мав би повернутися в Україну і "постати перед судом за 3 млрд вкрадених на нафтогазових скважинах" коштів.

Скріншот з відео / УНІАН

У відповідь Тимошенко зазначила, що всі президенти України, в тому числі Віктор Янукович, намагалися "принизити її ім’я". Тимошенко зауважила, що було безліч розслідувань щодо неї, але "нічого категорично не знайшли".

"І якщо Порошенко зараз хоче зі мною боротися, і якщо Порошенко хоче мене і моє ім’я політично принижувати, хай виходить самостійно проти мене і бореться, а не через своїх чихуахуа. Треба просто президенту боротися своїми руками, а не за допомогою бобиків, які тявкають за його вказівкою", - сказала вона.

Вона зазначила, що й надалі "служитиме Україні, незважаючи на балаболів, які працюють на владу".

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...