Це рятує життя! ТОП-5 способів не заснути за кермом

Поради для тих кому доводиться довго їхати за кермом.

Пам'ятайте - ніякий поспіх не вартий ризику, вважають Патріоти України. Якщо ви відчуваєте, що засинаєте і нічого не допомагає - обов'язково зупиніться на узбіччі і поспіть кілька годин. Але якщо вам все ж необхідно залишатися довгий час за кермом - пам'ятайте про основні поради.

ТОП-5 способів не заснути за кермом
1. Ніяких енергетичних напоїв. Вони знімають втому лише на дуже обмежений час, після чого ви ризикуєте відчути ще більший занепад сил.
2. Візьміть з собою жувальну гумку / льодяники - вони вас не підбадьорять, але в деякій мірі підвищать концентрацію уваги.
3. Робіть короткі зупинки, під час яких обов'язково виходьте на свіже повітря.
4. Подорожуйте з друзями / попутниками. Вони зможуть проконтролювати вас під час руху і відвернути від сну розмовами. Але з вибором попутників потрібно бути обережним.
5. Намагайтеся не подорожувати в похмуру погоду.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...