"Це повна маячня і суцільний інформаційний фейк", - Зорян Шкіряк

В МВС назвали фейком заяви бойовиків про затриманих "українських розвідників".

Радник глави МВС Зорян Шкіряк спростував заяви бойовиків ОРДО про нібито затримання 6 українських розвідників за підозрою у причетності до підриву авто "міністра доходів та зборів ДНР" Олександра Тимофєєва.

Про це Шкіряк заявив 24 вересня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську Правду.

"Увага!
Черговий російсько-сепаратиський фейк!
Кремлівські пропагандисти та їхні терористичні "ЗМІ" вчора оголосили про затримання "по гарачих слідах" шести "укродиверсатів", котрі буцімто підірвали в Донецьку їхнього "міністра" Тимофєєва.

Бандити продовжують ганебну практику спецслужб РФ з призначення винних.
Безумовно, це повна маячня і суцільний інформаційний фейк.
Задля виправдання своєї прямої участі у спробі вбивства можливого конкурента в результаті внутрішніх розборок, ватажок російсько-терористичної банди "днр" Захарченко і його поплічники, прогнозовано вдаються до відвертих спроб ввести в оману всіх і вся.
Виглядає все це топорно і дуже незграбно.

Звичайно і традиційно, чергові призначені "укродиверсанти", під тортурами на камери мабуть визнають "свою провину". Хоча, залучення акторів для цього спектаклю також цілком можливе.
Ми це вже не один раз бачили і чули.

Цим самим Захарченко й інші організатори замаху на Тимофєєва намагатимуться зняти з себе відповідальність, виправдатись і нібито довести свою "ефективність".
Власне, саме це і є метою цього запущенного роспропагандою фейка про "український слід".

Не спрацює, бо справжню ціну цим відморозкам знають всі. Раніше-пізніше, відповідатимуть і будуть свідчити про злочини РФ в Україні в українському суді.
Звичайно, якщо до того часу самі не опиняться у "скаженому ліфті" ГРУ-ФСБ.

Повідомлення бойовиків він назвав "черговим російсько-сепаратиським фейком".

"Бандити продовжують ганебну практику спецслужб РФ з призначення винних. Це повна маячня і суцільний інформаційний фейк. Задля виправдання своєї прямої участі у спробі вбивства можливого конкурента в результаті внутрішніх розборок, ватажок російсько-терористичної банди "ДНР" Захарченко і його поплічники вдаються до спроб ввести всіх в оману", - зазначив радник глави МВС України.

Він також припустив, що затримані особи "під тортурами на камери визнають свою провину, залучення акторів для цього спектаклю цілком можливе".

Як відомо, вранці 23 вересня у центрі окупованого Донецька в районі проспекту Миру сталися два вибухи, про що повідомили росЗМІ. За даними "РІА Новости", було підірвано машину "міністра доходів і зборів ДНР" Олександра Тимофєєва, він перебуває у критичному стані.

У свою чергу онлайн-ресурс бойовиків "ДАН" з посиланням на прес-службу "Міндоходів" підтвердив факт вибуху автомобіля Тимофєєва, проте заперечив, що він перебуває у критичному стані. Бойовики ОРДО заявили, що внаслідок вибуху у центрі Донецька постраждали 8 осіб, а стан "міністра" Олександра Тимофєєва - важкий.

Ввечері 23 вересня бойовики ОРДО заявили про затримання 6 причетних до підриву так званого "міністра доходів і зборів" Олександра Тимофєєва з позивним "Ташкент". Також кілька підконтрольних "ДНР" телеканалів випустили сюжети з неушкодженим Тимофєєвим.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...