"Це "непорозуміння" сиділо у нас дві години. Їло піцу, пило пиво... і ногами тер державний прапор": У відомому кафе Києва поглумилися над прапором України (фото)

У Київському кафе "Pizza Veterano" вандал вчинив наругу над прапором України, який сам і приніс.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив ветеран АТО, засновник Pizza Veteranо Леонід Остальцев.

"Ми занадто пізно побачили. Коротше, це "непорозуміння" сиділо у нас дві години. Їло піцу, пило пиво. Все як всі. Але є одна відмінність. Він сидів у кутку і як ми побачили по камерах, ногами тер державний прапор. І робив інші неправильні речі", - написав він.

"Помітивши під столом прапор, який був схожим на ганчірку, офіціант підібрав його і далі вже ми почали дивитися камери. На той час тіло вже пішло", - додав ветеран АТО.

Усі фото: Facebook Leonid Ostaltsev

Остальцев попросив допомоги в пошуках вандала.

"Можливо хтось його знає. Я просто не зовсім розумію цей вчинок. Він був одягнений у все патріотичне, посміхався, їв, пив, залишив хороші чайові, але при цьому під час всього цього під ногами був прапор. Прапор, який він сам і приніс. Не розумію, тому хочу запитати особисто мотиви такого вчинку. Можливо, він просто хворий і тоді все стане на свої місця", - зазначив він.

"Якщо це спосіб самовираження - я теж можу "самовиразитися" яскраво. Як мінімум в є***о за таке треба дати. Прапор - це набагато більше, ніж жовто-блакитна ганчірка. Для мене. Для багатьох", - резюмував засновник Pizza Veteranо.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...