Це - мамине: Фото "Офшорного" маєтку Королевської за $2 млн оприлюднили ЗМІ

У декларації Королевської будь-яка згадка про цей маєток відсутня. Там записана тільки квартира в Києві на 242 квадратних метри у власності чоловіка, також нардепа.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на на "Бігус Інфо".

Нерухомість розташована у с.Лісники на гектарі землі. На території комплексу - декілька будинків, штучне озеро, басейн, декоративний город та власна гора. Все це з 2014 року формально належить кіпрській компанії “Лісерена ЛТД”. Про це йдеться у сюжеті програми "Наші гроші".

В коментарі журналістам програми “Наші гроші з Денисом Бігусом” нардеп розповіла, що нерухомість орендують її батьки.

Натомість програма регулярно фіксувала, що з роботи Королевська приїжджає саме до цього маєтку.

Президент Спілки фахівців з нерухомого майна України Віктор Несін оцінив вартість нерухомості у два мільйони доларів, а оренду - у щонайменше 200 тис. грн за місяць.

Включно із земельною ділянкою, цей ландшафт і ці споруди, які є на цьому - це від двох мільйонів доларів. Цей весь комплекс. Але... Не хочу образити власників. Це може бути значно дорожче. якщо цей весь комплекс здавати в оренду, враховуючи той факт, що там потрібен персонал, тому що просто так не можна утримувати такий великий комплекс, вартість, приблизно, буде починатись від 200 тис. грн на місяць і вище. Я думаю, що вона може бути вище, до півмільйона грн.

Проживання Королевської в цьому комплексі підтвердили і сусіди. Її часто бачать на горі, що розташована на території. Сама ж нардеп розміщує у соціальних мережах фотографії із городу із підписом: “Собрала урожай”.

У декларації Королевської будь-яка згадка про цей маєток відсутня. Там записана лише квартира у Києві на 242 кв.м, у власності чоловіка, також нардепа, Юрія Солода. Інша нерухомість: офіс та земельні ділянки залишились у окупованому Луганську.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...