Труп “ожив” і пішов додому: цікавий випадок у Франківську (фото)

Перехожі викликали поліціянтів, побачивши, що троє чоловіків намагалися задушити франківця.

Подія трапилася вчора в Івано-Франківську на вулиці Береговій.

Про це повідомив у соцмережі депутат Івано-Франківської міської ради Сергій Гаєвський.

“Став учора свідком цікавої події, вартої кінофільму. Кілька екіпажів патрульної поліції прочісували двори на Береговій. Все було швидко, чітко і яскраво – опитували людей, перевіряли перехожих…А потім – затримання. Зізнаюсь, такого ще не бачив і якісна робота патрульних мене вразила. Як потім розповіли, був виклик про вбивство. Згодом з’ясувалося, що “труп” ожив і пішов додому…”, – написавв депутат.

Цю інформацію Версіям підтвердили у патрульній поліції.

“Вчора був виклик про вбивство. Всі вільні екіпажі з’їхалися туди. Заявник повідомив, що бачив, як троє людей задушили чоловіка і розбіглися у різні боки. Він побіг за одним з них, але той від нього втік. Під час відпрацювання прилеглої території на вулиці Береговій патрульні побачили двох підозрілих чоловіків, які підходили по опису, затримали їх, але не могли знайти тіло”, – повідомив прес-секретар Управління патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак.

Як виявилося, той кого душили відійшов і пішов додому.

“Встановили де живе, поїхали за адресою проживання знайшли чоловіка живим. У нього було розірване вухо. Він підтвердив, що ті двоє його душили. На місце було викликано оперативну групу і чоловік написав заяву про нанесення тілесних ушкоджень”, – додав речник патрульних.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...