Трапилось у Фінляндії: Від удару дверима українського літака, який перевозив росіян, загинув німецький пілот

У фінському аеропорту Киттиля (Лапландія) після удару дверима раптово помер пілот приватного пасажирського літака Gulfstream G150.

Інцидент стався ввечері 4 січня, передає "Point", передають Патріоти України.
Интернациональное происшествие с несчастливым концом произошло в Лапландском аэропорту. Экспертиза выясняет обстоятельства смертельного случая на взлетной полосе.

Сообщается, трагедия произошла в вечернее время. Маленький самолет на 20 мест уже готовился к вылету, летчик был единственным человеком, находившемся на борту. Он погиб от сильного удара дверью, которая неожиданно захлопнулась. Удар был настолько сильный, что некоторые фрагменты двери оказались отброшены от воздушного судна более чем на 10 метров.

"Что-то произошло на борту. Есть и другие вопросы по этому происшествию. Мы изучаем все детали", — отметила представитель бюро по расследованию авиационных происшествий Финляндии Сакари Лауриала в комментарии журналистам.

Согласно данным, опубликованным местными СМИ, пилот был гражданином Германии. Самолет Gulfstream G150 выпущен в 2012 году. Он принадлежит австрийской компании Skyline Aviation, но зарегистрирован в Киеве. Он перевозил граждан РФ – прилетел из московского аэропорта, а из Лапландии должен был вылететь в Екатеринбург.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...