Трамп буде протистояти руйнівним діям Росії в Україні, але від співробітництва з Москвою не відмовився

Американський лідер Дональд Трамп буде "протистояти руйнівній поведінці" Росії в Сирії і на Україні, але сподівається на співпрацю з Москвою у вирішенні глобальних проблем.

В Белом доме заявили, что американский лидер намерен сотрудничать с РФ, но будет противостоять ее поведению в Украине и Сирии.

Советник президента США по национальной безопасности Герберт Макмастер заявил на брифинге, что американский лидер Дональд Трамп будет "противостоять разрушительному поведению" России в Сирии и на Украине, но надеется на сотрудничество с Москвой в решении глобальных проблем, передает РИА Новости.

Трамп, по словам советника, "четко дал понять" свои намерения.

"Но также президент будет рассчитывать на сотрудничество в решении серьезных проблем, касающихся обеспечения безопасности во всем мире", − добавил Макмастер.

"Мы рассматриваем общение с представителями России, которые осуществляет госсекретарь Рекс Тиллерсон, короткую встречу президента с главой МИД Сергеем Лавровым и телефонные переговоры с российскими лидерами как общение, а не как принятие решений", − подчеркнул он.

Напомним, Трамп в ходе встречи с Лавровым заявил об ответственности Москвы за выполнение минских договоренностей.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...