"Это п**дец! Харош, *ля! Дед, *ля!": Очевидці зняли на відео, як харківський батюшка проїхав по могилах

На відео видно, як автомобіль «Toyota RAV4» пробуксовує на могилі, після чого з авто виходить священик.

Стоп-кадр з відео
Священнослужитель храму Священномученника Олександра, архієпископа Харківського, що на проспекті Олександрівському, 162а (район ХТЗ), не впорався з керуванням автомобіля на кладовищі і проїхавши по могилах, зруйнував кілька пам'ятників. Ролик з відповідними кадрами опублікували в соціальних мережах, повідомляють Патріоти України.

На відео видно, як автомобіль «Toyota RAV4» пробуксовує на могилі, після чого з авто виходить священик, розводить руками і намагається пояснити, що він просто намагався знайти шляхи виїзду щоб не заподіяти ще більшої шкоди кладовища.

«Мабуть, до цього їздив на авто з ручною коробкою передач, а тут автоматична», - відзначають в соцмережах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...