"Это даже хлеще, чем в СССР": Мережу шокувала бійка росіян за акційні товари (відео)

У Росії на розпродажі акційних іграшок в супермаркеті у Ставрополі сталася велика бійка.

Стоп-кадр з відео

Відповідне відео було опубліковано в мережі, передають Патріоти України.

Відзначається, що супермаркет "Магніт" проводить акцію, - необхідно зібрати певну кількість наклейок, які видаються касирами за покупку товарів, після чого можна придбати м'яку іграшку за частину її вартості.

На відео зафіксовано, як покупці виривають один у одного іграшки, а одна з жінок хапає за шию одного з людей, що вже встигли взяти товар.

Варто зауважити, що це вже не перший подібний випадок в регіоні, - раніше в Будьонівську величезний натовп створив тисняву біля стенду з іграшками, і публікувалося відео з бійкою чоловіка і підлітка за іграшку.


"Щось подібне якось спостерігала у сміттєвого контейнера, куди працівники магазину викинули некондиційні дари природи...", "Ось! Сталося! Знову як в кращі часи! Це навіть хльосткіше, ніж в СРСР було. Це, дитинко, СРСР вершен тю!!!", "А що таке - чому немає бійки за такими православними пасками, кострубато розставленими на столі? Куди дивиться Гундяєв?", "Це тренування. Так жителі Росії будуть протистояти солдатам НАТО", "Це боротьба за американські продукти, щоб їх потім розчавити у виконання відповідних санкцій", "Встають-таки потихеньку. Марс чекає", "Тремтіть, НАТО", - прокоментували інцидент в соцмережах.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...