Терористи ховають міномети між будинками,- жителі Ясинуватої

У Ясинуватій жителі скаржаться на бойовиків за заховані між будинками міномети. Терористи радять мирним звертатися в "місцеві органи влади".

122-мм миномет боевиков, иллюстрация garmata.org

Боевики и российские военные на Донбассе продолжают использовать жилые районы для осуществления провокационных обстрелов сил АТО.

Об этом говорится на странице Главного управления разведки Минобороны Украиныв Facebook.

Как стало известно украинской разведке, вчера, 18 апреля противник применил запрещенные Минскими договоренностями вооружения, в т.ч. минометы, с позиций в непосредственной близости от домов частного сектора Ясинувата.

Российское командование проигнорировало жалобы на действия подчиненных и настаивало на обращении населения в "местные органы власти" по обвинению в обстрелах сил АТО, добавили в ГУР МОУ.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...