Терміново потрібна допомога українському воїну: Куля пройшла через око, застрягши в решітчастих пазухах носа, - волонтер (фото)

Кулю витягти не вдалося. Око вдалося зберегти, внутрішньоочний тиск хороший, але, на жаль, нині український воїн ним не бачить. Увага, новина містить кадри медичного характеру, нерекомендовані до перегляду дітям, вагітним та людям зі слабкою психікою!

Добровольцю з Білорусі Олександру Молчанову необхідна допомога в лікуванні після важкого поранення в зоні ООС. У серпні під час бою куля 5,45 відрикошетила і пройшла через око, застрягши в решітчастих пазухах носа. Кулю витягти не вдалося. Око вдалося зберегти, внутрішньоочний тиск хороший, але, на жаль, нині український воїн ним не бачить. Про це на своїй сторінці в Facebook написав волонтер Андрій Танцюра, інформують Патріоти України.

"Олександр (Олександр Молчанов, 30 років, Білорусь, м.Борисов. - Ред.) доброволець, приїхав з Білорусі у 2014 році спеціально допомагати нам відстоювати нашу незалежність. Майже з перших днів війни влився в добровольчий корпус "Правого сектору", потім у 16-му році підписав контракт із ЗСУ і залишився служити в мотопіхотному батальйоні. Пройшов через багато ... страшні бої, коли на очах гинули його побратими, але залишався цілий і неушкоджений. Але ... у серпні, під час бою куля 5,45 відрикошетила і пройшла через око, застрягши в решітчастих пазухах носа. Був до нас доставлений крайнім бортом і відразу прооперований у клініці Філатова. Травма в Саші дуже важка, куля пройшла наскрізь очі, залишивши рвані рани діаметром до 4 мм. Кулю витягти не вдалося, оскільки вона розташовується дуже глибоко в пазухах носа, так і буде ходити з нею далі ... Око вдалося зберегти, внутрішньоочний тиск хороший, але, на жаль, нині Саша світло так ним і не бачить. Лікарі зробили все, що могли за такого важкого поранення, а чи стане краще, знає тільки один Господь Бог ... Завдяки вашій допомозі для проведення операції нашому Герою придбав і передав у клініку Філатова набір витратних матеріалів на загальну суму 24 690 грн", - розповів він.

"Крім цього, для відділення абдомінальної хірургії госпіталю для проведення операцій нашим захисникам придбав і передав кліпсонакладач Horizon плюс кліпси Horizon-42 шт., на загальну суму 10 000 грн. Дякую Вам усім дуже за допомогу в лікуванні наших хлопців!!!" - додав він.

"Якщо у Вас є бажання допомогти з придбанням ліків і передачі їх хлопцеві в госпіталь, пишіть мені в особисті повідомлення і я всіляко сприятиму Вам у Вашому бажанні! Якщо є бажання допомогти грошима на придбання ліків, то можна надсилати на картку Приватбанку 5168 7551 1265 2942 Танцюра А.В. Для переказів із-за кордону пишіть мені в приват і я підкажу Вам, як це зробити", - звернувся до українців волонтер.










Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...