"Таким уже давно придумали назву #онажемама, і "вона ж краще знає, що потрібно її дитині". А взагалі, це називається "**банута на всю голову",- мережа шокована фото матері, яка плекає немовля за кермом

Знімок одеситка виклала сама на сторінці в Instagram.

У мережі активно обговорюють фотографію матері, яка годує немовля грудьми за кермом авто.

Знімок одеситка виклала сама на сторінці в Instagram.

"Якщо вистрелить ейрбег (подушка безпеки) - дитина гарантовано загине. Мама - житиме далі й інстаграмитиме. Часу буде багато. Live fast, die young", - пише у себе на Facebook В'ячеслав Дорошенко.

Автор: Instagram

Мати годує дитину за кермом авто

Мати годує дитину за кермом авто

"Це коли особисті амбіції затьмарюють розум", - коментує Василіса Єгорівна.

"Таким уже давно придумали назву #онажемама, і "вона ж краще знає, що потрібно її дитині". А взагалі, це називається "ебану...та на всю голову", - написав Богдана Боднар.

"Стереотип на стереотипі, не розумію чому материнство асоціюється з халатом і бігудями? Щодо годування - трохи якийсь графік неправильний у дитини. Здебільшого такі маленькі поїли і сплять", - коментує Oksana Sanagurska.

"Це який інстинкт - материнський чи самозбереження?" - коментує Йорік Василів.

"Ось прямо зараз на Конференції з безпеки дорожнього руху експерт з медицини розповів, що близько 30 відсотків людей страждають від моторної дебільності - коли через психофізичні особливості людина не здатна адекватно відреагувати на різко мінливу обстановку за кермом", - коментує Григорій Мельничук.

Жінка оперативно видалила фотографію зі сторінки в Instagram.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...