"Такие высказывания, особенно по Крыму, просто шокируют",- Джемілев про Савченко

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, який був єдиною людиною, кому після звільнення з російського полону дозволила обійняти себе льотчиця Надія Савченко, зараз би не став цього робити.

Джемілєв: Висловлювання Савченко шокують мене  Фото: Emine Halil / Facebook

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, який був єдиною людиною, кому після звільнення з російського полону дозволила обійняти себе льотчиця Надія Савченко, зараз не став би цього робити. Про це Джемілєв заявив в ефірі авторської програми Дмитра Гордона "ГОРДОН" на каналі "112 Україна".

"Тому що такі висловлювання, особливо щодо Криму, просто шокують мене", – сказав він.

"Такие высказывания, особенно по Крыму, просто шокируют",- Джемілев/Скріншот з відео

Джемілєв не розуміє причини такої поведінки Савченко, яка зараз є позафракційним народним депутатом України.

"Вона ж не політик, вона... Я не поділяю думки, що вона там (у Росії. – "ГОРДОН") завербована, що працює (на РФ. – "ГОРДОН"). Просто, як на мене, не зовсім розуміє того, що робить", – вважає лідер кримських татар.

У січні Савченко заявила, що звільнити Донбас можна здаванням Криму на певний період або військовим шляхом.

Росія анексувала Крим, виправдовуючи це незаконним референдумом, який пройшов навесні 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна та більшість країн світу.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...