"Такие люди не нужны нашей стране": У РФ відверто розповіли про "утилізацію" терористів "ЛДНР" у Сирії (відео)

Знайомі бійців "ПВК Вагнера" ​​розповіли про те, як ті загинули в Сирії.

Бойцы "Сирийских демократических сил"Метою ПВК "Вагнер" є не тільки охорона нафтопроводів, але і "утилізація" ветеранів Донбасу.

Про це заявив отаман козацького товариства "Ховріно" Євген Шабаев в відеоінтерв'ю "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

Загибель росіян, які воюють в складі так званої "ПВК Вагнера", при невдалій спробі наступу на позиції арабсько-курдських "сирійських демократичних сил" в районі сирійського міста Дейр-ез-Зор, на східному березі річки Євфрат, вже другий тиждень не сходить зі сторінок світових ЗМІ. Число загиблих в різних джерелах, як і раніше сильно різниться - від десятків до сотень людей. Офіційно Росія як і раніше не визнає загибелі своїх громадян: лише в заяві представника МЗС Марії Захарової розпливчасто йдеться про "можливу загибель п'ятьох росіян".

Казак Алексей Митин, який загинув у Сирії"Такі люди не потрібні у нашій країні (Росія - Ред.). Так що крім нафтової мети була і "утилізація" ветеранів Донбасу. Власне, цим вони і займаються. Більшість першого, другого і третього сирійського набору, люди, що пройшли серйозну підготовку, були зачищені, а точніше - відправлені до артпідготовки на штурм сирійських міст", - підкреслив Євген Шабаев.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...