"Тает лед на хронической луже, из проталин лезут трава и окурки": Кремлівський куратор "ЛДНР" розсмішив мережу своїм віршем

Користувачі мережі побачили у вірші Суркова неприпустиму аналогію.

Помічник президента Росії Владислав Сурков, який, як вважається, курирує псевдореспубліки на Донбасі, написав білий вірш про двох сніговиків.

Вірш було опубліковано в журналі "Русский пионер".

"Владислав Сурков радий, звичайно, весні, як і всьому живому, а тільки і співчуває їй так само, як йому всьому. І так, як тільки і може поет, а тим більше помічник президента Росії: плачучи й сміючись одночасно", — йдеться у передмові до твору.

У вірші розповідається про двох сніговиків, які гинуть з приходом весни, і при цьому "нікуди не біжать і не лізуть".

Владислав Сурков регулярно публікується в журналі "Русский пионер". У 2009 році окремим додатком до журналу вийшов роман "Околоноля" письменника Натана Дубовицького, авторство якого приписують Суркову. Також на вірші помічника Путіна писав музику один з учасників групи "Агата Крісті" Вадим Самойлов.

Користувачі соціальних мереж вже обговорюють складний дивний вірш Суркова. "Добрий прихід", - пише користувач під ніком Alexey. А користувач Николай Алтухов побачив у двох сніговиках "неприпустиму аналогію".

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...