"Сваіх... брасаєм": Як жебракують бойовики з "Л/ДНР"

Терористи "Л/ДНР" розповіли, як Росія "кинула" їх на гроші.

Ілюстративне фото /  Фото: Питерский Дневник.ру

Про це пишуть ЗМІ сепаратистів, посилаючись на співтовариства терористів у соцмережі "ВКонтакте", повідомляють Патріоти України.

Так, один із бажаючих відправитися воювати на Донбас, поцікавився, як Росія допомагає постраждалим у конфлікті.

"Був у Пітері, так там тільки в метро двох бачив. Катаються на підставці з коліщатками. Обом ноги відірвало вище коліна. Жебракують у вагонах..., поїхали в Донбас у 2015-му. Повернулися з пораненнями. Ніхто їм нічого не допомагає. Роботи годі й шукати", - написав користувач Тимофій Тимофєєв.

За його словами, найманцям, які отримали поранення, у військовому комісаріаті відмовляють в оформленні допомоги і відверто глузують.

"Навіть протез нормальний не одержати. Тільки військовим. А він каже, що йому в комісаріаті кажуть: ну ти сам поїхав, ми тебе туди не посилали", - додав він.

У свою чергу інший користувач соцмережі підтвердив, що йому телефонують і пишуть із питаннями про виплати компенсацій пораненим і сім'ям загиблих.

За його даними, терористам повинні зробити одноразову виплату. За поранення легке і середньої тяжкості 200 тис. рублів, важке поранення - 600 тис. рублів, компенсація сім'ї загиблого - 1,6 млн рублів. Однак він констатував, що фактично "грошей немає і незрозуміло, коли вони будуть".

Коментатори підтвердили його інформацію, зазначивши, що їм виплатили лише незначні суми.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...