Суми стають менші: В Україні вказали на тривожну ситуацію з субсидіями (інфографіка)

Середній розмір призначеної субсидії на оплату житлово-комунальних послуг для однієї української сім'ї у грудні 2017 року зменшився на 27,2% - до 993,4 гривні.

Про це свідчать дані Державної служби статистики, повідомляють Патріоти України.

Водночас у січні-грудні 2017 року українцям було призначено субсидії на відшкодування витрат на суму 3,98 млрд гривень, що на 43,3% менше, ніж за аналогічний період 2016 року.

Зокрема, у міській місцевості субсидії призначені на суму 2,8 млрд гривень, у сільській - 1,2 млрд гривень.

За інформацією Держстату, субсидії на оплату послуг ЖКГ у 2017 році були призначені 8,8 млн сімей. У міській місцевості субсидії призначені 6 млн сімей, у сільській - 2,8 млн сімей.

Порівняно із січнем-груднем 2016 року кількість сімей, яким призначено субсидії, зросла на 10,3%.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...