Судді і нерухомість: Держава просто впарила їм халявне житло, - ЗМІ (відео)

Цікава замальовка про те як отримати "на шару" новеньку квартиру від держави.

Як саме можна отримати халявну квартиру від держави, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 Канал. Надамо слово автору.

Нам часто пишуть – ви зла програма, про сумні речі. Чорт, це треба терміново виправити. Сьогодні все буде виключно оптимістично та радісно. Адже чи багатьом з вас вдалось отримати "на шару" новеньку квартиру від держави? От. А нашим сьогоднішнім героям вдалось.

Ще крутіше, що вони в принципі цих квартир не надто і потребували, їм і без того було добре. А стало ще краще. І взагалі невимовно прекрасно те, що всі вони – судді. Уявіть, держава піклується про тих, хто захищає справедливість.

Отож. Кілька суддів Київського окружного адміністративного суду – а сьогодні ми радіємо саме за цих хлопців – отримали службові квартири. Деякі з них навіть не хотіли цього. Держава просто впарила їм халявне житло. Наприклад, суддя Аблов. Це, до речі, той самий суддя, який визнав, що закупівля так званих рюкзаків Авакова у МВС пройшла без порушень.

Так ось, Аблов переїхав з Одеси до Києва і не хотів квартири. Він хотів жити скромно. Але скромно йому не дозволили. Попри все, Аблов не втрачає оптимізму.

Вам може здатись, що суддя просто сміється над вами. Але це не так. В нашій оптимістичній програмі суддя сміється не над вами, а він просто оптиміст по життю. Ну дійсно, в Одесі у родини Аблова було кілька квартир, будинок, катер і Porsche Panamera. І дружина – теж суддя. Чого б він сумував.

Після того, як Аблов отримав службову квартиру замість гуртожитку, він її приватизував і продав. А так як держава виділила йому замість гуртожитка 150 "квадратів" у новобудові, суддя підняв за неї хороші гроші. Це божественно.

Однак, несправедливо було б радіти лише за Аблова. Давайте не забувати про його колег. От суддя Ігор Погрібниченко з того ж суду. Він теж отримав квартиру – бачте держава піклується про всіх. Це теж квартира у новобудові. Там нині живуть родичі Погрібниченка. Але – не смійте нервувати – у нас життєрадісна програма. Суддя Погрібниченко має іншу квартиру. Він її мав і до того, як отримав від держави службову, але з двома квартирами радості вдвічі більше.

А коли ви дізнаєтесь, що Погрібніченко взагалі живе не у Києві, а у заміському будинку, то, я переконаний, подумаєте не "а з якого переляку йому дали державну квартиру", а – "це ж прекрасно, що мама судді може дозволити собі котедж". Бо котедж записаний на маму.

Якщо ви ще не вигоріли від радощів, то познайомтесь із суддею Федорчуком. Він також отримав квартиру в новобудові. Тому що Андрію Федорчуку не було де в Києві жити. В нього лишень будинок на півтисячі квадратів в Бучі. Це цілих кілометрів 10 від столиці. Одне з найкращих місць для котеджної забудови. А ми про радість, ми про радість… Одне з найкращих місць для котеджної забудови і простий український суддя може собі в ньому побудувати хату на півтисячі "квадратів", а потім отримати службову квартиру.

І найкраще – не жити в ній, тому що нафіга хтось буде жити в квартирі, коли в нього у Бучі величезний будинок. А запустити квартирантів.

Мені не вистачить нервів порадіти за всіх суддів, які отримали квартири. Але тупо на останніх краплях оптимізму я розповім, на підставі чого ці службові квартири перетворились на приватні.

Судді подали до суду і змусили викреслити квартири зі службових. Тому що всі ці квартири були нові. Так-так, в прямому сенсі. Просто їм видали квартири в новобудовах, ремонту в них не було, а робити ремонт в службовій квартирі – яку потім і забрати можуть – нема дурних.

Тому щоб мати підстави зробити ремонт в квартирах, які їм не надто були потрібні, судді витребували їх собі у власність. І це божественно.
Сміх, аплодисменти, завіса.

Автор: Денис Бігус

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...