Стратили слабшого: терористи-окупанти "ЛНР" забили на смерть пенсіонера

На думку злочинців, чоловік похилого віку поводився без належної поваги до "визволителів".

У місті Зимогір'я Слов'яносербського району Луганської області троє військовослужбовців 4 окремої мотострілкової бригади "ЛНР" завдали тілесних ушкоджень, несумісних із життям, чоловікові похилого віку, який, на думку злочинців, поводився без належної поваги до "визволителів".

Про це у своєму Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Тривають безчинства і протиправні дії російських військовослужбовців окупаційних військ у ставленні населення тимчасово окупованих територій на сході України", - йдеться в звіті.

Також розвідці стало відомо, що співробітники окупаційної поліції затримали офіцера 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 армійського корпусу (Луганськ), який у стані алкогольного сп'яніння намагався викрасти автомобіль та завдав тілесних ушкоджень цивільній особі.

"Правоохоронці", з'ясувавши особистість злочинця, відразу ж його звільнили без пред'явлення будь-яких звинувачень", - зазначили в ГУР.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...