"Страшно жить": Відома волонтерка про медреформу в Україні

Немає сенсу придумувати реформи, якщо немає елементарного, людського ставлення, вважає волонтерка.

Фото: особиста сторінка Наталії Юсупової у Facebook

Відома волонтер Наталя Юсупова висловила свою думку про медичну реформу в Україні. Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Реформа медицини має в першу чергу стосуватися медперсоналу, лікарів і всіх, хто пов'язаний з лікуванням пацієнтів. Виходить так, що в нашій країні хворіти не можна тим, у кого немає грошей на хабарі, шоколадки і цукерки", - зазначила волонтер.

"Байдужість і тупість працівників медустанов просто жахає, людині просто легше здохнути, ніж дочекатися співчуття або уваги, якщо вона не заплатила. Звичайно не всі, є лікарі від Бога і медсестри від слова милосердя, але, на жаль, таких мала кількість", - підкреслила вона.

"Немає сенсу придумувати реформи, якщо немає елементарного, людського ставлення! Мало платять? Йдіть працювати директорами і олігархами! Важка робота? Давайте на передову, в окопи, і там відчуєте різницю", - написала Юсупова.

"Страшно жити з такими жорстокими людьми поруч, от чесно. Я кожен день приходжу пізно додому і сідаю, розповідаю мамі, просто-напросто виговарююсь", - поділилася волонтерка.

"У мене в голові не вкладається, як можна працювати там, де хворіє людина, де треба сказати добре слово чи просто погладити руку, це ж нескладно, а замість цього, суцільна неприязнь, ненависть і презирство. Гнати і ніколи не підпускати до людей, ніколи!" – підкреслила Юсупова.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...