Стали відомі подробиці про постраждалу під час замаху на Мосійчука жінку

Подробиці повідомила повідомила дочка постраждалої 56-річної Надії Тарасенко - Ірина Рибітська.

Постраждала внаслідок вибуху під час замаху на нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука 56-річна Надія Тарасенко залишається без свідомості, з її мозку лікарі дістали кулю і фрагменти черепної кістки.

Про це "Українській правді" повідомила її дочка Ірина Рибітська, передають Патріоти України.

За її словами, мама зараз перебуває в реанімаційному відділенні в Київській міській клінічній лікарні швидкої допомоги у вкрай важкому стані.

"Спочатку лікарі думали, що там тільки уламки. Говорили, що просто дістануть їх і зашиють рану. Але, коли почали діставати, то виявилося, що прямо в мозок, на 4 сантиметри проникла металева куля. Вона пройшла через кістку і розтрощила її. Уламки кістки теж потрапили в мозок. Вона перебуває у важкому стані без свідомості", - розповіла Рибітська.

При цьому лікарі поки не дають ніяких гарантій щодо стану її матері.

Звідки саме взялася куля, жінка не знає.

"Чула, що поліція повідомила, що був тротил із цими кульками, один з яких, можливо, і потрапив у голову мамі", - зазначила вона.

Рибітська розповіла, що в момент вибуху її мама поверталася додому з роботи і випадково потрапила в зону теракту, яка була поруч із їхнім будинком.

"Ми були вдома, коли почули дуже гучний вибух. Я відразу подзвонила мамі. Вона сказала, що, здається, вибухнув автомобіль і втратила свідомість. Ми кожен день ходимо повз цієї багатоповерхівки. Там часто когось б'ють, грабують. Тепер цей вибух" , - сказала Рибітська.

Вона зазначила, що в цій справі її чоловік проходить як свідок, хоча ні він, ні сама Рибітська нічого не бачили.

"Всі тільки і говорять про Мосійчука, а про маму ні слова. Навіть невідомо зараз, чи буде вона жити. Ніхто навіть не поцікавився, як там вона", - сказала Рибітська.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...