Стало відомо скільки нардепів підтримало відставку Авакова

Нардеп фракції "Батьківщина" заявив, що поява проекту постанови про відставку міністра внутрішніх справ України в залі засідань парламенту - розбирання між фракціями "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт".

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Twitter ВР.

Депутаты Верховной Рады не поддержали постановление об отставке главы МВД Арсена Авакова. За отставку министра проголосовали лишь 31 народный депутат (при необходимом минимуме в 226 голосов).

Автором проекта постановления об увольнении Авакова с должности министра внутренних дел (№5041) выступил нардеп от «БПП» Сергей Каплин. Он зарегистрировал постановление в Раде еще в августе 2016 года после убийства полицейскими мужчины в пгт Кривое Озеро (Николаевская обл.).

Отметим, что перед голосованием представители «Народного фронта», «Батькивщины», «Радикальной партии» и «Оппозиционного блока» заявили, что будут голосовать за отставку главы МВД.

По словам спикера парламента Андрея Парубия, Аваков имеет достаточный авторитет.

«Я считаю, что голосуя, мы должны проголосовать поддержку министру внутренних дел, чтобы он и далее мог выполнять свою обязанность перед украинским государством», — сказал Парубий перед голосованием.

Во время голосования, отставку Акавова поддержал лишь 31 народный депутат, большинство из которых представители «Спомопомочи» и «БПП». Против проголосовало 102 парламентария, а 56 воздержались.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...