Стало відомо, коли українців зобов'яжуть декларувати свої доходи

Кабінет міністрів встановив пріоритетом введення загального декларування доходів і витрат фізичних осіб, а також впровадження податкового контролю з використанням непрямих методів відповідності доходів видаткам на 2019-2020 рік.

Такие нормы включены в приоритетные задачи налоговой политики на 2018 год, утвержденные правительством 14 июня в рамках проекта Бюджетной резолюции на 2018-2020 годы, передает "Интерфакс-Украина".

В планы Кабмина на 2019-2020 годы входит также дальнейшее снижение налогов на заработную плату.

В 2018 году правительство намерено ввести единый счет для уплаты налогов и сборов и подачи единой отчетности по единому социальному взносу (ЕСВ) и налога на доходы физических лиц.

Приоритетами на следующий год определены также организация деятельности Службы финансовых расследований (СФР) и имплементация в налоговое законодательство обязательного минимального стандарта плана действий BEPS.

Среди других первоочередных задач правительства в налоговой политике в 2018 году – постепенное приближение ставок акцизного налога на табачные изделия к уровню, предусмотренного директивой с ЕС.

Джерело: "Апостроф. Экономика"

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...