Стало відомо, хто влаштував криваву стрілянину у техаській церкві

5 листопада, в американському штаті Техас сталася стрілянина в баптистській церкві, в результаті якої загинули щонайменше 24 людини. Правоохоронці зараз встановлюють картину події.

Стрілянину в церкви американського міста Сазерленд-Спрінгс, штат Техас, 6 листопада, влаштував 26-річний Девін Патрі Келлі. Про це повідомляє huffingtonpost з посиланням на джерела в поліції, передають Патріоти України.

Крім того, повідомляється, що нападник був застрелений після невеликої гонитви.

Правоохоронці зараз встановлюють картину події. Відзначається, що інцидент не розглядається як теракт.

При цьому, згідно з даними ABC New, ймовірно, Келлі мав військове минуле.

Представники відділення ФБР в Сан-Антоніо заявили, що поки що нічого не відомо про мотиви того, хто стріляв, але зараз ситуація знаходиться під контролем правоохоронців.

Техаський губернатор Грег Ебботт заявив, що більш детальна інформація буде опублікована Департаментом громадської безпеки штату Техас в найближчим часом.


Представник влади округу Вілсон (штат Техас) Альберт Гамез заявив, що в результаті стрілянини загинуло щонайменше 24 людини. Ще 15 людей поранено. Очевидці кажуть, що постраждала також дворічна дитина. Шериф повідомив, що поліція вже нейтралізувала стрілка.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...