"США давно час було надати Україні оборонне летальне озброєння для стримування і захисту від подальшої російської агресії", - Маккейн

Маккейн закликав Трампа відправити Україні летальну зброю.

Американський сенатор-республіканець Джон МаккейнАмериканський сенатор-республіканець Джон Маккейн знову закликав президента Дональда Трампа почати поставки летального озброєння Україні.

Про це повідомляє The Hill.

"США давно час було надати Україні оборонне летальне озброєння для стримування і захисту від подальшої російської агресії", - заявив Маккейн.

За його словами, після оголошення нової стратегії США в Афганістані у Трампа "з'явилася можливість зробити те ж саме щодо України".

"Поставки" не суперечать мирній резолюції, що стосується конфлікту... Поки буде зберігатися нинішній статус-кво, у Росії не буде причин змінювати свою поведінку, і ми можемо очікувати тільки більш серйозного втручання і нових смертей", - підсумував Маккейн.

Раніше голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що в Пентагоні обговорюється питання про надання США летальної зброї для України.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...