Справа Клименко: Прокуратура вчинила низку обшуків у помешканнях членів політичної партії

У помешканнях осіб, причетних до функціонування "схем" екс-міністра доходів і зборів України Олександра Клименка проводяться обшуки.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ, передають Патріоти України.

У повідомленні уточняється, що задля отримання доказів незаконної легалізації коштів, проводиться обшук у житлових приміщеннях уповноважених осіб політичної партії "Успішна країна".

Зазначимо, головна військова прокуратура здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 1 ст. 256, ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 212, ч. 3 ст. 209 та іншими статтями КК України.

Сам Клименко підозрюється в участі в організованій екс-президентом України Віктором Януковичем злочинної організації, у скоєнні в її складі злочину у сфері службової діяльності, що заподіяло тяжкі наслідки у вигляді матеріальних збитків державі у великому розмірі.

В липні 2017 року ГПУ проводила обшуки у компаніях, які належать Клименку. А ще раніше, у травні, правоохоронці провели масові обшуки у 15 областях та затримали податківців, які брали участь у злочинних схемах Клименка. Сам він після Революції Гідності переховується за кордоном.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...