Совок головного мозку: "Процедурою не передбачено": Як в Кабміні не пустили малу дитину в туалет, - блогер

Випадок у Кабміні викликав обурення користувачів соцмереж.

Про цей неоднозначний випадок написала Ольга Мальчевська на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Зустріч молодих реформаторів у Кабміні - про прозорі конкурси на нові посади і зміну системи, багато натхненних людей, - пише Ольга.

Чоловік з дитиною принесли мені паспорт, щоби скористалася запрошенням. Малий ще в метро захотів у туалет. Поки добіг під дощем до будівлі уряду, уже ледь терпить.

На вході - поважні пані зі списками. Так і так, кажу. Можете, пустити, будь ласка, дитину в туалет? Я відведу, - я є у списках запрошених - а потім він одразу піде з татом.

Пані на списках на рішення не наважилась, пішла кликати іншу поважну пані. Малий ніяковіє поряд і уже ледве стоїть.

Приходить друга пані.
- А на що ви розраховували?
- Я перепрошую, але це ж несподіванка. Він не буде лишатися, ще в метро захотів, а на вулиці ще й дощ - як йому зараз шукати якесь кафе? Пустіть, будь ласка, в порядку винятку, у нас же країна, що дбає про дітей...

Пані перериває мене, робить дуже важливе обличчя, дивиться на дитину і на повному серйозі видає:
- Процедурою не передбачено.

У мене немає слів. Чоловік зціпив зуби, схопив малого і прожогом вилетів звідси. А я маю після цього слухати про реформи і зміну системи.

І в мене перед очима - як з іншого життя картина: як я в парламенті Чехії годувала грудьми малюка, і пустили туди і дитину, і маму мою (зовсім без акредитації!), яка його мені привезла у візочку (!!), і ще й вибачилися, що не мають окремої кімнати для годування - тому просто відчинили вільну залу.

Чи як у Ризі - у Стокгольмській Школі Економіки - одна з працівниць під час міжнародних семінарів приїжджала на роботу з немовлям, яке повзало по кабінету начальника.

Без коментарів.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...