Совісті - близько нуля: Вдова Вороненкова, яка живе в Україні, розхвалює "сценариста" війни на Донбасі

Вдова убитого в центрі Києва депутата Держдуми Дениса Вороненкова Марія Максакова вважає Владислава Суркова "геніальною людиною".

Про це заявив кримськотатарський журналіст Айдер Муждабаев, повідомляють Патріоти України з посиланням на Знай.

«За словами співачки Марії Максакова, Сурков є геніальною людиною, видатним інтелектуалом. Це вона заявила в інтерв’ю українському виданню. Вона легко, не замислюючись, назвала так злочинця, одного з головних винуватців тисяч смертей українців і вигнання мільйонів, окупації нашої землі і горя людей», – зазначив він.

Муждабаев також уточнив, що вважає подібні слова Максакової особистою образою.

«Я вважаю це особистою для себе образою. Думаю, що не тільки я. Якщо ж вона божевільна і не віддає собі звіт в тому, де живе і що говорить, то прошу психіатрів обстежити її і лікувати. Але далі таке тривати не може», – сказав журналіст.

Для того, щоб прояснити всю глибину слів Максакової, Муждабаев вирішив привести історичний приклад.

«Нормально в Ізраїлі хвалити “розумницю Геббельса”? Вважаю, що ні», – сказав він.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...