Соцмережі у захваті від відео з новими українськими танками "Оплот"

Харківський завод ім.Малишева виконує контракт на поставку новітніх українських танків "Оплот" до Таїланду, відеоролик викликав захват у блогерів соцмереж.

Про це повідомив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, військовий експерт Сергій Згурець за підсумками візиту на завод.

"Щойно повернувся з Харкова, де ДП ім. Малишева спринтерськими темпами будує танки "Оплот" для Таїланду. Нова виготовлена бронепартія прийнята замовником. Загалом з цією партією, що чекає на відправку морем, "оплотівський" арсенал Таїланду нараховуватиме понад тридцять танків. Наступних шість машин також вже готові і чекають на приймаючих з Таїланду.
Як повідомили мені на заводі, до кінця року замовник отримає всі танки у рамках замовлення, укладеного "Укрспецекспортом". За однієї умови - якщо постачальники комплектуючих не підведуть. Також на заводі не виключають, що буде і наступне танкове замовлення від Таїланду.
Тож на поточному етапі констатую: Харківський завод ім.Малишева виконує контракт на постачання танків до Таїланду значно успішніше, ніж я літаю на квадрокоптері Magic Pro. Тому підтвердження - коротке відео за підсумками моєї поїздки до головного танкограду країни. Деталі - і позитивні, і тривожні - згодом. А поки що - Connecting Сreativity", пише експерт.

Він також опублікував ефектне відео з заводу, яке стрімко набирає популярність в мережі.


"Приборкання звіра.. Танк БM Оплот / MBT Oplot", пише автор публікації на Facebook.

"Завод ім.В.Малишева (Україна, м.Харків) продовжує виконання контракту на постачання нових танків "Оплот" до Таїланду. Також харківські танкобудівники спільно з "Укрспецекспортом" готуються до нового танкового тендеру у Пакистані, де український танк змагатиметься з китайским конкурентом. На цьому відео - і заводський цех з черговою порцією "Оплотів" для тайської армії. І той "пакистанський" "Оплот", який готують до танкової битви за нове замовлення.",- написав Сергій Згурець

"Як повідомили мені на заводі, до кінця року замовник отримає все танки в рамках замовлення, укладеного" Укрспецекспортом ", - додав експерт.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...