"Соціальні мережі - це погано, шкідливо, небезпечно, провокативно", - Дмитро Биков

Відомий російський журналіст, публіцист і громадський діяч Дмитро Биков попереджає про те чим може обернутися викладення особистого контенту на сторінках соцмереж.


Про це йдеться в інтерв'ю журналіста на передачі «Один» видання Ехо Москви передають Патріоти України.

Людям необхідно триматися подалі від соціальних мереж, від Facebook, Twitter та інших ресурсів. Це небезпечно

Таку думку висловив відомий журналіст, публіцист і громадський діяч Дмитро Биков.

«Я можу підтвердити лише один свій давній висновок: друзі, далі від соціальних мереж! Нічого вам там робити. Соціальні мережі – це погано, шкідливо, небезпечно, нудно, провокативно, це псує настрій», – заявив Биков, додавши, що головний сенс існування Інтернету – це листування, отримання інформації та спілкування з однодумцями.

«Але навіщо зніматися і викладати? Ось цього я не розумію. Яка таємна потреба реалізується таким чином? Ну, пожартували, зняли, подивилися. Це все одно що викладання свого сімейного альбому. Нічого немає нуднішого чужих відпусток і чужих снів. Коли в Мережі переказують сни або поміщають фотографії з відпустки …», – переконаний журналіст.

Биков запевнив, що у кожного має залишатися свій особистий простір.

«Ось випускний вечір якогось американського школяра. Кому все це треба? Що за копання публічне в своїй і чужій білизні? Не викладайте ви нічого свого в Мережу. Адже ви ж не вивалюєте свої нутрощі на загальний огляд», – говорить Биков.

Журналіст упевнений, чим менше людина присутня в Мережі, тим менше її можуть «схопити».

«Я колись одного чудового дисидента запитав: “А чому ти досі не заводиш мобільного?” Вона сказала: «А було мені межання вішати собі на шию коров’яче ботало».

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...